Ogólnie - potrzebuję toczydła jako drugi samochód na dojazdy do pracy, ok 50 km dziennie, myślałem o jakimś punciaku, corsie itp, ale podczas przeglądania ofert apetyt rośnie, i padło na to autko. Niewielka cena, LPG, to że stary rocznik - nie przeszkadza, auto i tak jest kupowane na 2-3 lata, dopóki rodzina się nie powiększy , a przede wszystkim to jeden z nielicznych egzemplarzy po mojej stronie Wisły:) Bardzo proszę o opinie
Aha, ponieważ auto z miasta Łodzi pochodzi, prosiłbym też o sugestię dobrego warsztatu, gdzie można by się udać na podstawowe oględziny (wolę wydać 200 zł więcej przy oględzinach, niż 2000 po zakupie...)
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 02, 2015 13:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pon Lis 02, 2015 14:55
Zderzak przedni i tylny od R25 i dokładane listwy od ZR
Źle spasowana klapa bagażnika, wiszące listwy progowe do podklejenia i spasowania,
Maska do spasowania, rdza na obu przednich błotnikach, rdza dookoła zamka bagażnika oklejona taśmą lol, schodzi lakier z tylnego zderzaka, ogniska rdzy na rantach drzwi, chyba też ogniska korozji na tylnych nadkolach, na moje różne odcienie lakieru i bity w cholerę.
Ja bym sobie odpuścił temat, chyba, że zejdzie do 3500 zł i silnik sprawny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum