Wysłany: Pon Mar 14, 2016 13:24
bubas83, ustaw blokadę rodzicielską w górnym położeniu (jak jest ściągnięta tapicerka to jeszcze uszczelkę i jest dojście) i teraz albo otworem rewizyjnym z klapką w osłonie ( do zapinania linki ),albo po ściągnięciu części tylnej osłony ( jest na zatrzaskach, odpinać zaczynając przy gniazdku wtyczki) , trzeba przesunąć w dół dźwignię plastikową która jest powyżej zaczepu linki od klamki i na osi dźwigni od linki klamki.
_________________ Andrzej
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 14, 2016 13:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Drzwi otwarte Odczepiłem cięgno od klamki zewnętrznej i udało się. Widocznie jakoś blokowało. A juz byłem uzbrojony w małe lusterko i latarkę żeby tą obudowę ściągać Na szczęście nie musiałem. Teraz dopiero zauwazylem że ten plastik od regulacji jest poklejony na jakiś klej i nie idzie regulować cięgna. Wyskoczyło do góry przy klamce i juz nie mogłem założyć. Pojechałem szybko kupić używany zamek z wszystkimi cięgnami i plastikami co tam przychodzą i jutro będę wymieniał. A stary wykorzystam bo mi od kierowcy strony silniczek padł i tylko kluczykiem otwieram. Wielkie dzięki za pomoc panowie. Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum