n0name kod lakieru masz na dole słupka B (tego pomiędzy przednimi i tylnymi fotelami) po stronie kierowcy. Jest PAINT CODE i jeżeli tam pisze JEY to jest to ten kolor (acz pamiętaj, że odcień i tak może się różnić).
hahaha od nich jakiś czas temu kupowałem przedni zderzak i maskę, teraz moją eks maskę sprzedają. Interes sie kręci. Ogólnie polecam ich, ale najlepiej odebrać osobiście. Łatwo trafić i przyjemna górska droga.
Ich rover jest w "JEY". Wiec jeśli też masz takie same oznaczenie na słupku to można Śmiało brać. U mnie pasowały odcienie. Widziałem nadkola, wtedy stan wydawał sie ok.
Mają dużo części do roverów bo z Niemców sprowadzają, można śledzić.
Ps. MICA JEY to pewnie inny odcień niż JEY. Sprawdź w tabelach.
PS2. Mica Jey to taki niebieski-niebieski, a sam JEY to taki niebieski-niewiadomo jaki. Taka moja ocena koloru przy pomocy google;)
jeżeli masz tylko "JEY" na słupku to śmiało. Z tego co widziałem u nich z magazynu to części rożnych od groma i nadkole też. Wtedy nie widziałem uszkodzeń. Ogólnie nie przypatrywałem się bo nie to mnie interesowało
Jeżeli masz znośnie blisko to podjedz najlepiej.
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Nie Sie 07, 2016 15:10
n0name, pamiętaj że bardzo wiele kolorów w 75 różni sie odcieniami. Najlepiej zamontować i wtedy zobaczyć. Ale jesli nie masz możliwości zwrotu gdy kolor będzie się różnił to lepiej lakierować jakiś zdrowy błotnik.
n0name, Jak masz blisko to najlepiej podjedź i przypasuj do wozu.
Kwestia odcieni to pierwsza sprawa, druga to to, że na zdjęciu błotnik może wyglądać b. dobrze a realu trochę inaczej
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum