Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Wto Lut 28, 2017 20:22
dj_darco napisał/a:
Ale 190 i każdy inny v6 można ustawić nawet bez blokad czego nie polecam bo to wkurzająca robota
Dokładnie, ustawialiśmy kilka V6 bez blokad, nigdy nie było problemu, tyle że we dwóch trzeba robić Trafią się ta robota sporadycznie, ale muszę zakupić blokady, grosze kosztują.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 28, 2017 20:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dj_darco, ze 2 dni temu rafalmis opisał jak ustawić w 190 w innym temacie
Tak przy okazji rozrządu bo widzę że na forum już poruszany temat niejednokrotnie nawet ostatnio ktoś pisał na forum, jest ktoś kto posiada przystawkę do 190 ktokolwiek bo to towar mega deficytowy i przydałoby się zrobić kopię
ta przystawka to Sealey VS4617 niedostępna teraz w Polsce
ani do kupienia ani do wypożyczenia choć jak szukałem to tylko intercars
kiedyś posiadał w sprzedaży i wypożyczał
na forum też chyba nikt nie ma choć wielu wie o czym mowa a może nie chce się kłopotać zresztą nieistotne ...
znalazłem toto Sealey VS4617 na ebay i mają angielskie firmy zresztą logiczne tam MG ZT to nie dziwoląg choć pewnie już historyczny model
nie ma napięcia , niemniej nie mam i nie zdobędę pomocnika chyba że 6 latka ..:) on jeden zainteresowany tym co robię ....
takoż pewnie ściągnę jak nie znajdę wypożyczki bo muszę sam
.... .PiotrVN
[/b]
_________________ MG ZT-T .... jest zadowolenie
Discovery i AfricaTwin to 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum