Wysłany: Sob Kwi 14, 2018 05:21 [R45] Poliuretan do 45
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Siemka wszystkim
Od dłuższego czasu przymierzam się do kupna tulei poliuretanowych
a dokładnie tej firmy Poli i mam parę pytań dla osób które miały i wymieniały wszystkie tuleje:
- Jaką wybrać twardość tulei
- Jakie wybrać wymiary (na stronie piszą że po vin'ie poszukają ale wolę lepiej spytać)
- Jakieś dobre rady podczas wymienienia?
Jeszcze będę wymieniał amortyzatory przód przy okazji, tył nowe.
Ogólnie szykuje auto pod wyjazd za granice ponad 1000km Belgia, będę dojeżdżał tam co dziennie do pracy, co jeszcze warto wymienić/sprawdzić? Oczywiście olej i filtry podstawa.[/i]
_________________ Rover<3
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 14, 2018 05:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A najlepiej sprawdź u kogoś jak się jeździ na poli. Wiele osób zaraz po kilku kilometrach wracało do zwykłych gum bo nawet na równym asfalcie dyskomfort był. Ja próbowałem w lexusie poli na przednich wahaczach i zaraz wywaliłem bo się świerszcze w aucie pojawiły a poprawy prowadzenia nie zauważyłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum