Wysłany: Czw Sie 09, 2018 15:33 [R75] Nie można otworzyć auta
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2005
Witam,
Pomocy! Nie mogę dostać się do auta. Jakiś czas temu popsuł się zamek drzwi przednich. Zaczęło się od zerwania cyngielka naciągającego linkę od klamki wewnętrznej, zrobiłem po swojemu i na chwilę działało. Ale później zamek się zablokował, zdjalem tapicerkę od środka i udało otworzyć się drzwi, działało dopóki nie zamknąłem centralnego. Nic nie dało się zrobić, nawet od wewnątrz zamek nie reaguje. Dzisiaj okazało się, że kompletnie rozładował się akumulator, więc nie można wejść nawet od strony pasażera bo centralny bez prądu nie działa. Raz na dwa miesiące coś rozładowuje mi baterie i stało się to właśnie teraz...
Co tu zrobić, jak dostać się do środka???
Ostatnio zmieniony przez Lesnik985 Czw Sie 09, 2018 16:05, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 09, 2018 15:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 22 razy Dołączył: 19 Maj 2008 Posty: 629 Skąd: Gliwice
Wysłany: Czw Sie 09, 2018 15:49
Popraw nazwę tematu na zgodną z regulaminem, to po pierwsze.
Awaryjne otwieranie maski -> lewe nadkole, klapka do wymiany żarówek, łapka do środka
i do góry, macasz dwie linki od otwierania maski i ciągniesz za nie mocno i energicznie.
Dostaniesz się do akumulatora -> ładujesz.
A jak nie to młotek i po szybie.
_________________ ɹɐɾʇǝq ɯɐıʍɐɹpzod
nie ma za co- kliknij POMÓGŁ
R420 Di'97,był
R111 LSi'96,był
R420 Di'97,był
R75 CDT+'02,jest
MG TF '04,jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum