to zwykła kostka trzymając za plastik nie za taśmę delikatnie wyciągaj
oczywiście możesz o ile się poddaje delikatnie ruszać kostką na boki łatwiej wyjdzie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 22, 2014 13:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wykonałem to co napisał "robo" ale niestety po wymianie panelu z jednym przełącznikiem na panel przedni z włącznikami na halogeny przednie i tyle światła nie świecą, tylko ja nie kupiłem tego przekaźnika o którym wspomniał robo bo już go miałem.
Wysłany: Pią Lis 23, 2018 23:03 Dziwne chalogeny plus spryskiwacze
Witam koledzy . Sprawa wyglada tak ze ostatnio demontowalem zderzak bo zepsuty był czujnik płynu od spryskiwaczy. Po złożeniu wszystkiego czujnik działa ok . Ale przestały działać chalogeny i spryskiwanie lamp . Kierunki w zderzaku świecą spryskiwanie szyby czołowej tez . I co dziwne komputer nie pokazuje spalonej żarówki .
To mieknik w dłoń i mierzysz. Gdzies nie ma prądu - najpeniej tam gdzie cos rozłączałes. Albo ruszales jakies kable.
Sprawdz czy LSM załącza przekaznik i czy on sam działa poprawnie.
R6 w skrzynce bezpieczników pod maską odpowiada za halogeny (lampy przeciwmgielne).
Ale skoro problem pojawił się po rozpięciu wiązki i zdjęciu zderzaka to tu szukałbym przyczyny.
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum