Wysłany: Nie Gru 23, 2018 00:39 [MG TF] Decat zamiast katalizatora.Opinie za i przeciw
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: wszystkie
W związku z tym iż mam możliwość zakupu decata,prosze o opinie osob które zalozyly takowe ustrojstwo u siebie.Teoretycznie cos powinno to dawac wdech i wydech niestandartowe
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 23, 2018 00:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tu masz racje,lecz zanim się przekopie przez watek,moze ktoś z Klubowiczow lub Sympatykow miał za soba jakies doznania?Niekoniecznie wykladnia dla mnie sa kluby z UK.Troche tam mieszkałem i niekoniecznie wszystko polega na prawdzie.Ale to już odrębny temat.
Wszystkim zycze Super Swiat z najbliższymi i Pociechy z MG/Roverka
.Rover 75 w kolorku Cev
Mialem w swoim vvc strumienice zamiast kata (ktos wycial) i po montazu duzego kata z zr160 auto odzylo w calym zaresie obrotow, najbardziej czuc to do 3000rpm. A i lpg wymagalo ponownego strojenia, bo sie mapy rozjechaly
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Tak czy siak decat zakupiony.Po zalozeniu na wiosne dam znac co i jak.Oczywiscie mam zamiar najpierw odwiedzić hamownie ( chce zweryfikować ile koni pozostalo w stosunku do serii) i drugi raz po zalozeniu decata celem weryfikacji,czy jest lepiej czy gorzej.Tak czy siak zdania sa podzielone.W vvc w/g uzyszkodnikow moc spada w zwykłych niedostrzegalnie wzrasta.Obadamy na wiosne.
.Rover 75 w kolorku Cev
Z informacji jakie posiadam właśnie VVC jest najbardziej czułe na decat, w "zwykłych" K-seriach 3 konie można ponoć zyskać na decacie w górnym zakresie obrotów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum