Wysłany: Pon Cze 24, 2019 14:24 [mg zs] nie działają obie szyby elektryczne tył
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2005
Witam tak jak w temacie jak na złość w te upały padły mniej wiecej w tym samym dwie rzeczy w aucie: Klima i tylne szyby elektryczne. Klime muszę sam zdiagnozować rok temu nabijana, wiatraki chodzą a przyjemnego chłodku nie ma. Zeby sobie jakos pomóc otwieram szyby i szyberdach ale mam problem bo padły mi nagle szyby z tyłu i to obie. Nie ma reakcji na przycisk w drzwiach i przyciski przy podłokietniku. Sprawdzane bezpieczniki pod kierownicą i są dobre (tutaj pytanie czy od tylnych szyb są tylko dwa bezpieczniki czy cos jeszcze). Jesli ktos miał podobna sytuacje lub wie co sie moglo stać byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
[ Dodano: Pon Cze 24, 2019 15:11 ]
Dla potomnych bo nikt nie udzielił mi porady a nie bedziecie pół auta rozbebeszać. Koło bezpieczników pod kierownicą jest zółty przekażnik 30a i to on odpowiada za między innymi tylne szyby elektryczne. Zmiana na nowy pomogła
[ Dodano: Pon Cze 24, 2019 15:24 ]
Dla potomnych bo nikt nie udzielił mi porady a nie bedziecie pół auta rozbebeszać. Koło bezpieczników pod kierownicą jest zółty przekażnik 30a i to on odpowiada za między innymi tylne szyby elektryczne. Zmiana na nowy pomogła
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 24, 2019 14:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum