Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: wszystkie
Witam
Mam pytanko dotyczące nieustannie chlupoczącego paliwa w baku czy u was tez jast to mocno słyszalne Macie moze jakąś sugestię w jaki sposób mozna to wyciszyć (nie uwzględniając podgłaśniania radia )
Dzięki za info
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Wto Lis 23, 2010 09:32, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 11:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witaj,
W R200 to słyszałem, w R600 słyszę.
To normalne i nie przeszkadza mi to.
Uważam, że nie sensu cudować i próbować coś wyciszać.
Chlupie najbardziej, gdy bak jest pełny.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
a w R 214Si jest cicho, moze dlatego ze mam tam max 1/4 baku
a BTW w zbiorniku sa lub powinny byc specjalne przegrody ktore zapobiegaja przelewaniu sie paliwa
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 16:14
właśnie martw się jak przestanie chlupać ale serio u mnie tak samo w 45 itd mało chlupie jak jest pełny to aż dudni mam go dopiero pułtora miesiąca jak nalałem po korek to przy pierwszym chamowaniu nie wiedziałem co się dzieje ale się domyśliłem gdzieś tak po ubyciu 15, 20lit cichnie
pozdro i zawsze do pełna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum