Jezeli chodzi o oponki to polecam BF Goodrich G-Force Profiler. Piknie sie prezentuja i w rozmiarze 195/50/15 kosztowaly mnie 198zl/szt.
piękny wygląd i piękne się ślizgają na mokrych ... wiem bo mam niestety (195). Na suchy ładne trzymanie, ogólnie tez nie są cichce w porównaniu do Dunlpów czy Fuldy. Przed wakacjami zmienie na coś węższego (185) i z rodzaju P6000 badź P7. Bo oprócz wyglądu to niesty musi jeździć.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja zakupiłem Uniroyal Rallye 550. Wygląd bardzo ładny i na www.opony.com mają bardzo dobre opinie. Myśle, że sie nie zawiode
Pozdrawiam
Uniroyal to marka z pod herbu Continentala czyli solidne niemieckie opony, są również te Rainsporty Uniroyala i też bardzo dobrze się prezentują
Ja przy wyborze swoich oponek kierowałem się opinią innych ludzi jak i samym wyglądem jak wiadomo Toyo jest renomowaną marką znaną na całym świecie a Wygląd bieżnika w tych oponkach jest według mnie jednym z najładniejszych razem z Yokohamą...
Tak na marginesie ja dałem za 1 sztukę 188 zł
[ Dodano: Wto Kwi 17, 2007 10:05 am ]
Dziś będę właśnie zakładał moje oponki bo wczoraj je otrzymałem tylko pojade na stacje diagnostyczną sprawdzić zbierzność aby zbyt szybko się nie starły
Po przejechaniu kawałka kilometrów napiszę jak się na nich jeździ
PS: Oponki lepiej się prezentują w realu niż na zdjęciach Śiczne są
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum