ogólnie chcę 17" i litości, niech mi nikt nie mówi, że jeżeli felga 17" z oponą 205/45 R17 waży 11kg to auto będzie muliło bardziej niż 15"z oponą 195/60 R15 która waży 12,3kg
16" jakbym kupował to tylko z profilem 50 ale to musiałby być na prawdę ekstra wzór, a 17" to już jest konkret duża niezła fela ładnie wyglądająca w nadkolu
Co ciekawe ost mierzyłem sobie pod uczelnią felgę z renault laguny 17"
opona 205/50 felga miałą ET 49 i 6,5J i na 205/50 nic nie tarło ani w lewo ani w prawo a wyglądało fajnie ale myślę, że to za sprawą felgi 6,5J a te MG mają 7J więc zostanę przy profilu 45
Ogólnie te felgi z renault takie niepozorne a nieźle na R wyglądały, aż mnie korciło je niedawno kupić na allegro były po 800 PLN
[ Dodano: Sro Sty 19, 2011 20:23 ]
bonus89 napisał/a:
i stickerbombe po dwóch stronach albo na tylne szyby albo na tylne błotniki
Gusta chyba mamy ciut inne bo ten golf co wkleiłeś to jeden miał fajne fele, a drugi te takie pajęczyny jakby to mnie się nie podobały.
Zapewne piszesz o BBS LeMans, oczywiście kwestia gustu ale jest to tradycyjny wzór BBSów, który mi się bardzo podoba i gdyby nie to, że komplet 18" kosztuje 16K zł już by siedziały na Alfie
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Zapewne piszesz o BBS LeMans, oczywiście kwestia gustu ale jest to tradycyjny wzór BBSów, który mi się bardzo podoba i gdyby nie to, że komplet 18" kosztuje 16K zł już by siedziały na Alfie
też mi te felgi mega się podobają, na każdym aucie na jakim je widziałem robiły taką robote
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
tylko to generalnie do takiego jdma pasuje ale do rovera nic więc planuje coś takiego nie licze na dobre komentarze, mi to się bardzo podoba i tak chcę zrobić + felge w dobry jaskrawy kolor i mam gdzieś komentarze innych mnie to pasuje
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
.... a kto by nie wolał, znajd tylko używki w konkretnym rozmiarze z konkretnym rozstawem. W PL raczej niewykonalne czasem trafiają się w jakimś rozmiarze pod Porsche, BMW czy mietka. Szukałem felg 5x100 8J max 8,5J ET35 albo nówki albo repliki z chin...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
U hamburgerów i owszem jest tego trochę ale nadal trafić konkretny rozmiar graniczy z cudem po za tym przesyłka jakieś 50Kg z jueseju też do tanich nie należy... na razie mam 8nastki Rh kupione za grosze więc jest na czym jeździć i spokojnie będę mógł coś znaleźć bo o LM i tak mogę zapomnieć nawet używki to cena kosmos.... Dobra EOT bo chyba o malowaniu to miał być topic
memphisto, widzę że jakoś wydłubałeś listwy ze zderzaka. Da się to zrobić bez jego ściągania czy lepiej odkręcić zderzak?
Muszę je odmalować bo mam trochę wypłowiałe. W oryginale były one chromowane? Ciężko będzie chyba uzyskać taki kolor.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum