Bardzo elegancko to wyszło. Nie jakośprzesadnie, do tego plus za chromy a blendęz tyłu pomalowałbym pod kolor zostawiając tą z R200.
Na pewno klamki pod kolor by Ci sięfajnie wkomponowały, że nie wspomnę o listwach.
Szkoda, że ja spisałem swojego R na zwykłą eksploatację.
Niestety w mieście nie można liczyć na poszanowanie cudzej własności. Planuję jeszcze 1-1,5 roku pojeździć Roverkiem więc nawet ognisk lekkich rdzy jużnie będępoprawiał bo i tak zaraz obedrą...
Brawo za samozaparcie, trochę pracy miałeś z uchwytami progów ale wszystko ładnie, na żywo pewnie jeszcze lepiej.
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
A teraz mam do was pytanie, bo zostało mi trochę bazy, podkładu i bezbarwnego, no sobie pomyślałem, że może pomaluję maskownice od halogenów i tylną blendę Czy to trzeba koniecznie do tego specjalny podkład do plastiku Czy mogę to maznąć zwykłym szarym podkładem
No wiesz.. zrobiłem to jak auto stało z walniętą uszczelką .. przejechane ma od zamontowania może 150km ? No i tak trzyma się póki co ale nie wygląda jakby miało odpaść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum