A śląsk będzie czekał na was na A4 na MOP kolejny zjazd po Rudzie Śląskiej około godz. 12.00
Gliwice remontowany węzeł Sośnica, zjazd na Zabrze, zjazd na Rudę Śląską (925), zjazd na MOP , zjazd na Chorzów Batory .....
Witam koleżanki i koledzy ja niestety odpadam z wyjazdu do Zatora na święto Karpia samochód mi się zepsuł. I nie zdążę się wyrobić z naprawą do poniedziałku. Pozdrawiam i życzę owocnej imprezy pozdro
_________________ Tylko ci którzy nic nie robią nie popełniają błędów
Uwaga, mam ważny komunikat
Warszafka w składzie Violla & MaReK startują między 7:30, a 8:00 z Warszawy.
Mamy zamiar się spotkać na trasie z ekipą Maniaq+Zouza, Joa. Planujemy być w Zatorze
ok. 12:30 - 13:00. Najpewniej ok. 10:30, 11:00 wpadniemy do Częstochowy, więc jak jakaś ekipa jedzie tamtędy, to lecąc na Siewierz może ktoś dołączy.
Sprzęty się ładują, ale my jeszcze nie spakowani
Do zobaczenia wszystkim. Może Ci co im fury siadły, zabiorą się z kimś...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
My też wróciliśmy pół godzinki temu Dzięki wszystkim za kolejną wspaniałą atmosferę na spocie No a szczególne podziękowania dla tefa, Eweliny oraz Anta za dobrą organizację
_________________ POZDRAWIAM TIGER - "POWER IS BACK".
My też jesteśmy już w domku. Dziękujemy za wspaniałą imprezkę.
Podziękowania dla thefa, Eweliny i Anta za organizację,
dla wszystkich z którzy udzielili mi fachowych porad technicznych
oraz ekipie kędzierzyńsko-poznańskiej za wspólny powrót.
Szczególne podziękowania dla Tomasziego za jakieś 50 km objazdu
Do następnego ...
_________________ ɹɐɾʇǝq ɯɐıʍɐɹpzod
nie ma za co- kliknij POMÓGŁ
R420 Di'97,był
R111 LSi'96,był
R420 Di'97,był
R75 CDT+'02,jest
MG TF '04,jest
Warszawa w składzie ZR (maniaq, zouza, joa) oraz TF (violla, MaReK) dotarli na miejsce.
Po drodze były jeszcze lody w mcdonald i na koniec mały spocik, również lodowy w domu maniaq.
Te lody, były zdecydowanie najlepsze i miło było posiedzieć w cieniu
W kwestii podziękowań, to mam kilka sztuk.
Przede wszystkim dla eweliny, thefa i anta za jak zwykle doskonałe przygotowanie pod imprezę. Bardzo miło było widzieć organizatorów "Dni Karpia", którzy już rozpoznają markę Rover/MG, podchodzą, zagadują oraz samych niezrzeszonych ludzi, którzy machają i kiwają głowami. W tym roku, przy przejeździe przez rynek prawie udało się zamknąć w szczelnym kółku. Jeszcze kilka autek i cały rynek obstawiony, co spowoduje, że piesi nie będą nam przeszkadzać
Oprócz rozpoznawalnej marki wśród mieszkańców są jeszcze poszczególne sztuki roverków, na "tutejszej" rejestracji, które mimo że w konwoju aut nie uczestniczyli, to machali do nas i z uśmiechem pozdrawiali
Stajemy się coraz starsi, a i teraz było wyjątkowo upalnie. Mecz finałów MŚ w piłce nożnej o trzecie miejsce (Niemcy - Urugwaj) nie pozwolił nam tym razem, na czynny udział w zabawach na rynku Nie udało się nam pobawić na wesołym miasteczku, ale i tak zabawa w ośrodku szkolnym była przednia.
Mundialowa atmosfera się udzieliła i chłopcy zorganizowali swoje mistrzostwa.
Szkoda, że nie udało się rozegrać prawdziwego mecza, ale może taki zrobimy z udziałem klubu Volvo, albo Seata ?
Tutaj chciałem podziękować kolegom:
Tiger - za piękne centry i dośrodkowania na pole karne
Siemion_ - za główki, szczupaki, strzały woleja i za rzut karny, który gdyby mnie trafił, odchudziłby mnie o kilkanaście kilogramów
Tomi - za obronę w polu karnym i walkę z natarczywym napastnikiem Siemionem
Kajtkowi - za podawanie piłek
Radzikowi - za dośrodkowania z drugiej strony boiska
Wiciowi - za spektakularne rzuty karne - koniecznie na jesiennym rewanż
Brt - za strzały na bramkę
Marcel - za dzielną postawę bramkarską i ataki w polu karnym
Pitorek vel Młody - za atak z polu bramkowym
Ciekawe, czy wystawią nam fakturę za różę i klomb
Dodatkowo dziękuję aktorom którzy wzięli udział w chorym projekcie i
scenariuszu przygotowanym przez siemiona_ i mnie. Iks, siemion,
Walkie, Tomi, Brt i Kasjopea, która zupełnie przez przypadek stała się kolejny raz bohaterką filmu Dzięki również dla Tomi za pomoc operatorską przy kręceniu ujęć
Dziękuję wszystkim, którzy kibicowali (jak ja) drużynie niemieckiej było nas może pięć sztuk A tym którzy kibicowali Urugwajowi gratuluję wytrwałości i wspaniałej walki kibicowskiej Muszę przyznać, że niemcom kibicowałem tylko dlatego, że do drużyna europejska. Bardzo podobała mi się gra Urugwajczyków, a bramka z filmiku poniżej, jest dla mnie chyba najładniejszą bramką tych mistrzostw.
Z tego miejsca pragnę przeprosić Gonię, która musiała wydłużyć dyżur przy Zosi, budzonej okrzykami radości po zdobyciu bramki I podziękować w imieniu Violli wieszczowi za wręczenie zagubionych kluczyków do TF'a
Skoro wspomniałem o Goni, to oczywiście dziękuje jej za świetne parodiowanie mnie
Teraz już wiem, jak wyglądam z "boku"
Ant ogromne podziękowania, za poratowanie laptopem i płytami. Dzięki Tobie, cały materiał udało się zgromadzić
Brt, Tomi oraz Orson dzięki za wsparcie techniczne przy telefonicznej konsultacji z obecnymi właścicielami starej, poczciwej krówki Violli. Auto jeździ i wszystko chyba gra.
karieska wspaniałe ciasto! Oby więcej takich i już Cię zapraszam na warszawski spot również z ciastem
Ewelina, Thef - prażone jak zawsze wyborne, przygotowanie również. Przygotowanie produktów to jedno, a odpowiednie przyrządzenie to drugie Należy docenić również, że wzięliście na siebie posprzątanie obiektu po tej imprezie. Tutaj również pomógł siemion_ i BetJar wraz z małżonką. Prawdopodobnie i Wy jesteście odpowiedzialni za nasze śniadanko Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem, a jeśli tak proszę o dopisanie się do listy
wieszczu, zetes oraz wszystkie miłe panie, które pomagały przygotowywać sobotnie jedzonko. Ziemniaki były obrane perfekcyjnie - doskonała wielkość przy krojeniu. Wieszczu mam nadzieje, że zjedzenie surowych ziemniaków nie wpłynęło na Twoje samopoczucie
brt wspaniale rozpalone ognisko, którego dym leciał prosto do naszego pokoju
Daria dzięki, że dzielnie znosiłaś akcję filmowania z ukrycia. Mam nadzieję, że moja kamera może być bezpieczna w Twoim towarzystwie. Za buzi w czółko... szczególnie to mokre, zalane wodą przez maniaq także dziękuję
siemion_ dzięki za głupie, acz świetne pomysły Czekam również na fotorelację, z tego wydarzenia. Fotorelację, która w brutalny sposób została przerwana i pozostanie niedokończona...
speedy dzięki za udostępnienie auta i zgodę na bicie rekordu jak największej ilości osób w środku Czy ktoś policzył ile dusz zmieściło się do R25?
marta dziękuję za plasterki "hello kitty"
Joa, violla, zouza, manaiq, zetes za wspólne spędzenie nocy
maniaq - za wspólny przyjazd i powrót oraz dawanie znaków STOPem, że stoją lub mogą stać misie Ogólnie fajny przejazd. Oraz tutaj do całej załogi podziękowania za wspólne posiłki na trasie
W ogóle dziękuję wszystkim, że byli Tradycyjnie było fajnie... ciekawe czy napiszę kiedyś, że było kiepsko?
To był taki przykładowy spot dla kolegi TheArt Bo cena noclegu z wyżywieniem, to było jakieś 30 zł od osoby
Przepraszam jeszcze koleżanki, których nicków nie pamiętam, ale którym wtargnąłem z kamerą do łazienki Spokojnie... nic nie się nie stało, nic nie widziałem i nic nie nagrałem Zniknęła osoba pilnująca i pomyślałem, że łazienka już wolna
Aha i jeszcze jedno! Chciałem stanowczo zaprzeczyć pogłoskom, jakobym połamał klamkę!
No cóż! Wszystko co dobre, szybko się kończy i tak było tym razem.
Nie pozostaje mi nic innego jak liczyć na to, że za rok spotkamy się w jeszcze szerszym gronie. Tylko, trzeba jakoś zorganizować te łazienki. Może Panie na dole, a panowie na górze, bo oczekiwanie na łazienki po 50 minut, trochę boli
BUZIAKI
Ps.
Szkoda, że przegrała Holandia
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Dołączam się do wszystkich wcześniejszych wpisanych podziękowan, ale w sposób szczególony muszę podziękować kasjopea, za przewiezienie mnie do Zatora i z powrotem. Za przyczyną tej usługi nie musiałem wogóle myśleć o obecności promili w organiżmie w niedzielę a nawet mogłem zwiększyć ich ilośc
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum