Wysłany: Nie Sty 24, 2016 18:29 [rover 25 1.4] pytanie dotyczące świecących lampek kontrolny
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 2001
Witam na wstępie chciałem powiedzieć że to moje pierwsze auto i jestem "zielony". Więc wracając do tematu kiedy wkladam kluczyk i przekrecam pojawiaja mi sie lampki awaryjne i nie znikaja dopóki nie włącze silnika. Po włączeniu silnika mam tylko włączoną lampke swiadczaca o zaciagnietym recznym, czy wszystko jest ok?
Ostatnio zmieniony przez hubertkolacki21 Nie Sty 24, 2016 19:20, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 24, 2016 18:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Palą się lampka od ręcznego (to jest normalne bo jest zaciągnięty), od silnika na pomarańczowo, od oleju na czerwono i od akumulatora na czerwono. Po odpaleniu silnika wszystkie natychmiast gasną oprócz tej od ręcznego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum