Wysłany: Pon Cze 06, 2016 06:58 [MG ZR] problem z boczna szyba
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2004
witam,chcialem opuscic szybe boczna pasazera i zamiast normalnie sie opuscic,zaczela sie wykrzywiac i juz nic nie dalo sie zrobic bo by pekla.po rozebraniu tapicerki koles powiedzial ze ulamal sie jakis plastikowy element zaczep w ktory wchodzi szyba.twierdzi ze to element podnosnika szyby, ale kto inny twierdzi ze to czesc szyby.wiec co mam szukac i zamawic?szkoda troche cala szybe ktoa jest dobra z powodu 2 plastikow ktore sa przymocowane do szyby wymieniac calosc
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 06, 2016 06:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2011 Posty: 102 Skąd: Radom
Wysłany: Sro Cze 08, 2016 19:11
Też miałem problem z przekrzywiającą się i klinującą szybą podczas otwierania. U mnie odkręciła się jedna śruba mocująca siłownik do drzwi, a drugą wyrwało.
Wysłany: Pią Cze 10, 2016 17:09 [MG ZR] problem z szyba
ok,problem rozwiazany,ulamal sie jeden plastikowy zaczep,elementg szyby.te dwa czarne plastikowe zaczepy sa przymocowane do szyby z jednej strony a z drugiej sie przykreca do podnosnika szyby.trzeba bylo wymienic cala szybe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum