Wysłany: Sob Paź 01, 2016 14:51 [R75]Pasy i elektryka
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam, pora zabrać się za mojego Roverka aby prezentował się należycie i tak samo sprawował. Chciałem zacząć od 3 rzeczy:
Pasy - nie zwijają się, poczytałem trochę, podobno większość usterek to ta linka pod siedzeniem. U mnie nie była zaczepiona o fotel ale nic to nie pomogło. W zasadzie to wygląda na to, że lepiej się zwija jak nie jest zaczepiony. Teraz pytanie czy da się to jakoś naprawić czy trzeba nowy mechanizm?
Prawe tylne drzwi - nie działa w nich zupełnie elektryka, centralny ich nie otwiera, elektryczna szyba również nie działa. Możecie mi powiedzieć jak ściągnąć obudowę tych drzwi? Nie chciałbym pourywać zatrzasków bo będzie bieda.
Centralny zamek - zwyczajnie słabo łapie, muszę stanąć tuż obok samochodu żeby zatrybił. Pilot jest praktycznie nowy, ma 2tyg., więc bateria jest nowa. Czy Rovery miały tak słaby centralny? Coś mi się nie wydaje. poradzicie coś?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 01, 2016 14:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum