witam wszystkich uzytkowniko Roverkow jak i MG. mam na imie BaRtEk, mieszkam w ublinie i od pazdziernika smigam sobie 620 SDi jestem bardzo zadowolony z tego autka i przyszlosc takze wiaze z ta marka... pozdrawiam i do zobaczenia na spocie- bo mam nadzieje ze obijac sie nie bedziemy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 12:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
helo wszystkim i Ciebie Bartku też Nie będę już nowego tematu zakładał odnośnie powitanie, również jestem z Lublina. I planuję zakup 220 SDi- taką jak ma Piter1986 PZDR
Mysle, ze jakies sobotnie popoludnie nad jakims Leczynskim jeziorkiem byloby dobra opcja dla roverkow, ale to moze za tydzien damy pomysl i cos ustalimy, ale juz w innym dziale.
Wiecej optymizmu jedna osobaustala miejsce, reszta sięzgadza lub nie, ewentualnie podaje swoją propozycję, akceptacja i już sie spotykacie najtrudniejszy pierwszy raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum