Wysłany: Nie Maj 20, 2007 21:10 [R600] Włącznik podgrzewania lusterek
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam,
Szybkie pytanko co do włącznika podgrzewania lusterek w R600. Czy ma on zwierać cały czas gdy jest wciśnięty, czy może ma dawać krótką zworę przy wciśnięciu i potem krótką zworę przy wyciśnięciu go ?
pozdro
Damian
_________________ pozdrawiam Skiba
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 01:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 21:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak ja się znam na filozofii, to przu włączeniu powinien dawać prąd cały czas. Inaczej musiałby być jakiś przekaźnik bistabilny albo inna elektronika, a w to nie wierzę.
Jeszcze jedno: czy podgrzewanie lusterek jest uzależnione od innych czynników np. musi być włączone pogdrzewanie tylnej szyby, lub uruchomiony silnik itp ?
Jezeli masz problem z uruchomieniem podgzewania lusterek, to musisz jedynie wymontowac przelacznik i podgiac lekko blaszke mikrostyku Juz to przerabialem u siebie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jezeli masz problem z uruchomieniem podgzewania lusterek, to musisz jedynie wymontowac przelacznik i podgiac lekko blaszke mikrostyku Juz to przerabialem u siebie
Tak też zrobiłem, ale ten mój mikrostyk jest chyba walnięty, bo mierzyłem go i raz łączy a raz nie chyba kupie nowy i przelutuje ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum