Kilka osób już kupowało ten zestaw i są zadowolone. W funkcji "szukaj" wpisz "rozrząd" i znajdziesz posty na ten temat. Sam już zresztą pisałeś o tym w innym poście.
maryba, to nie jest Twój pierwszy post na forum i nadal nie znasz zasad?
Poczytaj zasady kącika i popraw temat!
Nie pisz wielkimi literami w temacie wątku...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Kilka osób już kupowało ten zestaw i są zadowolone. W funkcji "szukaj" wpisz "rozrząd" i znajdziesz posty na ten temat. Sam już zresztą pisałeś o tym w innym poście.
Nikt mi nie odpisał , szukałem rozrząd, ale nie było za dużych efektów
[ Dodano: Nie Lip 29, 2007 2:48 pm ]
piter34 napisał/a:
maryba, to nie jest Twój pierwszy post na forum i nadal nie znasz zasad?
Poczytaj zasady kącika i popraw temat!
Nie pisz wielkimi literami w temacie wątku...
Już , już - nie złość sie
[ Dodano: Nie Lip 29, 2007 3:06 pm ]
czy razem z rozrządem warto wymeinić uszczelniacze ? czy ewentualnie tylko jak lecą ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Co już już?
Nadal temat jest niezgodny z zasadami kącika...
ale nie chce pisać [R220 99] bo ten zestaw z allegro dotyczy wszystkich 2.0 ze wszystkich lat . - daltego tak go nazwałem - nie tylko do mojego Auta. W ten sposób każdy tu zajrzy kto ma silnik 2.0 Diesel (chyba żę sie myle)
Chyba że cos innego źle robie to mnie oświeććice
P.S> ugadałem sie z gościem na ten komplet 415 + uszczelniacze 60 + amorek Delfhi 255
chyba w miarę ma dostępne ceny , do tego wysyłka gratis
jest kilka sposobów ominięcia tego problemu np [R x00 2.0 SDI], [wszystkie 2.0 SDI] trochę inwencji
a nawet jakbyś wpisał swój model, to większość zainteresowanych się domyśli, że ma taki sam silnik, a Ci którzy się nie domyślą pewnie uzyskają pomoc w domyślaniu
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
ale nie chce pisać [R220 99] bo ten zestaw z allegro dotyczy wszystkich 2.0 ze wszystkich lat . - daltego tak go nazwałem - nie tylko do mojego Auta. W ten sposób każdy tu zajrzy kto ma silnik 2.0 Diesel (chyba żę sie myle)
Można po prostu "[2.0 SDi - seria L] części do wymiany rozrządu"
...ale teraz też jest bajecznie.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
no o tych seriach , czy K , czy L to jeszxcze nie KAMAN , ale wprawie sie
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 22:16
piter34 napisał/a:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum