Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Kwi 2006 Posty: 41 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 12:17 [R416 sli 94']Olej do wspomagania
Pytanie troszke bardziej ogolne: czy z tymi olejami jest podobnie jak z plynami hamulcowymi - plyn z wyzsza specyfikacja bezproblemowo mozna stosowac do urzadzenia o nizszej (np DOT4 zamiast DOT3)? Kupilem Dexron III a doczytalem, ze moje wspomaganie projektowane bylo na II. Lac czy wymienic na dwojke?
Ostatnio zmieniony przez jurkac Nie Lis 11, 2007 16:50, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 12:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to i ja mam pytanie
dzis wlasnie zobaczylem ze w zbiorniczku wyrownawczym plyn od wspomagania jest sporo pod minimum. Wypadalo by go uzupelnic i tu moje pytanie; nie wim co tam jest nalane wiec czym go uzupelnic????
JohnnyB napisał/a:
wiec czy cos sie stanie jak doleje np DEXRONIII???
Polecam lekturę tego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum