Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Maj 2007 Posty: 42 Skąd: Irlandia
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 21:43 [R600] Czary
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1997
Otoz wjechalem dzisiaj na myjnie i zauwazylem cos dziwnego... w czasie gdy te gabki mi "walcowaly" samochod cala konsola mi sie podswietlala tak jak bym mial swiatla wlaczone.. Jak je wlaczylem to sie podswietlalo mocniej, ale po ich ponownym wylaczeniu konsola przygasala, lecz nadal swiecila. Po opuszczeniu myjnie momentalnie zgaslo wszystko.
Co to moglo byc????? Dlaczego sie zapalilo???
Wiem ze temat brzmi dosc debilnie, ale pomimo tego ze mi to nie przeszkadza, zaintrygowalo mnie to.
pzdr
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 18:02, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 21:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
podejrzewam podobnie jak thef, że gdzieś woda poszła i spowodowała jakieś przebicie, zwarcie itp.
myślę, ze po dokładnym osuszeniu autka "problem" powinien zniknąć
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum