Wysłany: Sob Mar 15, 2008 17:54
przyznam się szczerze, że dla mnie to już lekka przesada.
Za chwilę na naszej klasie będzie grupa:
- "Miłośnicy gum Orbit z cukrem"
- "Smakosze majonezu Winiary"
...... i cholera wie czego jeszcze. Przyznam się, że wykorzystywanie naszej klasy do zrzeszania ludzi np. noszących majty w kratę mnie osobiście denerwuje i wypacza ideę portalu. Dlatego proszę mnie do tej grupki nie zapraszać.
Pozdrówka
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Również mam mieszane uczucia. Przyznam, że z jednej strony to cieszy, że pasjonaci np. Roverków w jakiś tam sposób się łączą (oczywiście nie można porównać tego np. do klubu roverki.pl) i nie mam nic przeciwko, ale jednocześnie nie sposób się nie zgodzić z tym:
String napisał/a:
wypacza ideę portalu
Nie sądzę, aby twórcy portalu właśnie o to chodziło...
Dokladnie. Burdel rzeklbym robia wlasnie tacy ludzie jak autor tego pomyslu.
A po drugie, czy uzycie nazwy roverki.pl i adresu strony bylo konsultowane z kims wladz roverki.pl?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Dokladnie. Burdel rzeklbym robia wlasnie tacy ludzie jak autor tego pomyslu.
A po drugie, czy uzycie nazwy roverki.pl i adresu strony bylo konsultowane z kims wladz roverki.pl?
Mam nadzieję, że nie masz namyśli Mnie, jako autora tego postu na naszym forum, z tamtym portalem nie mam nic wspólnego.
To co znalazłem na "Nasza klasa" było przypadkiem, a dokładniej znalazła to moja żona która tam siedzi i ciągle grzebie na tym portalu .
_________________ Był 214 si LPG 16v 1.4 103KM 97r. Platinum Silver
Był R 25 2.0 iDT 113kM 05r. X POWER GREY MET
Mialem na mysli tego co zalozyl profil na naszej-klasie opisujac go jako FAN KLUB Roverki.pl.
Sam portal w sobie nie jest zly. Fajny pomysl i w dobrym czasie - dobry pomysl na biznes.
Do znalezienia kolegow sprzed lat i odswiezenia kontaktow super sprawa.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
...... i cholera wie czego jeszcze. Przyznam się, że wykorzystywanie naszej klasy do zrzeszania ludzi np. noszących majty w kratę mnie osobiście denerwuje i wypacza ideę portalu. Dlatego proszę mnie do tej grupki nie zapraszać.
zgadzam sie w 100%
admini powinni odrazu kasowac takie konta
fotki na ktorych nie ma osob tylko jakies glupoty, tez powinni kasowac
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
zgadzam sie w 100%
admini powinni odrazu kasowac takie konta
fotki na ktorych nie ma osob tylko jakies glupoty, tez powinni kasowac
Na tym portalu jest jeszcze wiele porąbanych kont których powinno się
_________________ Był 214 si LPG 16v 1.4 103KM 97r. Platinum Silver
Był R 25 2.0 iDT 113kM 05r. X POWER GREY MET
[ Dodano: Wto Mar 18, 2008 15:59 ]
Tak wygląda postępowanie NK, gdy ktoś ma wątpliwości dotyczące innego konta użytkownika:
"
...
Sugerowalibyśmy w pierwszej kolejności kontakt z Użytkownikiem, który załozył profil.
Nie jest naszym celem kwestionowanie wiarygodności Pani
wiadomości, jednakże kwestia oceny bezprawności działania usługobiorcy
- Użytkownika leży definitywnie poza naszymi kompetencjami. Istotnie takie działanie jest dość prawdopodobne, jednak nie jesteśmy w stanie zweryfikować go w stopniu dostatecznym. W takim, który umożliwiłby zastosowanie środków opisanych w art. 14 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Prosimy pamiętać, że odpowiedzialność Usługodawcy nie jest automatycznie wyłączana poprzez usunięcie profilu. Jesteśmy
również odpowiedzialni wobec Usługobiorcy za ciągłość działania
świadczonej usługi. Nie do końca uzasadnione zablokowanie usługi, czyli usuniecie profilu, oparte na arbitralnych przesłankach może skutkować roszczeniami z tytułu niewykonania zobowiązania, jakim jest świadczenie określonej usługi.
Mamy nadzieję, że powyższe wyjaśnienia pozwolą Pani zrozumieć pozycję Usługodawcy, szczególnie w kontekście braku kompetencji do weryfikacji zarzutów bezprawności.
Jeśli Pani zarzuty zostaną sformalizowane poprzez zgłoszenie działań naruszyciela Pani praw odpowiednim organom, i w efekcie tego otrzymamy urzędowe zawiadomienie o bezprawności danych, będziemy mogli niezwłocznie zastosować odpowiednie środki. Polecamy zatem tą drogę działań.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum