Wysłany: Pią Maj 09, 2008 07:52 [R420] Kontrolka ABS
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
witam wszystkich bardzo serdecznie,od jakis 2 tyg.jestem posiadaczem r420si,mam pytanie przy gwaltowniejszej jezdzie zapala mi sie kontrolka od ABS,oczywiscie ABS wtedy nie dziala po chwili sie zatrzymam zgasze silnik uruchomie ponownie i juz sie nie swieci.przy normalnej jezdzie wogole sie nie pali czy to mzoe byc spowodowane ktoryms czujnikiem cos nie laczy czy cos takiego??prosze o pomoc.z gory dziekuje
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 15, 2011 17:41, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 07:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 63 razy Dołączył: 10 Sie 2007 Posty: 1453 Skąd: Busko-Zdrój
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 08:10
stawiam na czujnik kolego.... Aha, a jak przychamowujesz to czuesz kopanie w pedał?? Przyj sie też dokładniej zębatym pierścieniom na półosiach, któryś może być pękniety. Było kiedys o tym
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum