Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 14:04 [R214Si 1.4, 103KM, rok 96] jakie żarówki i ciśnienie?
Mam dosłownie 2 pytanka:
1) Przepaliła mi się żarówka świateł mijania w prawym reflektorze. Czy ktoś wie, jakie żarówki pasują do mojego modelu i jakie muszą być, żeby jasno świeciły? Gadżety niebieskawe nie za bardzo mnie interesują... Chodzi o normalne żarówki
2) jakie ma być ciśnienie w oponach (przód i tył)?
Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie podpowiedzi i sugestie.
_________________ kasia
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 14:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
... został by zjechany w 1 poście i odesłany do: strony, instrukcji, szukajki i własnego auta
a miałem taką straszną ochotę na to, ale już nie moderuję , no a forumowiczowi nie wypada ... (od razu się domyślałem co Ci po głowie chodziło )
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 18:09
fajnie to wygląda z boku, ale gdy samemu zadaje się leniwe pytania to oczywiście co innego
http://forum.roverki.eu/v...ghlight=#197883
dzisiejsza bohaterka przynajmniej umie wciskać "Pomógł"
Ostatnio zmieniony przez tom214Si Pią Wrz 05, 2008 18:14, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 18:13
tom214Si, wiedziałam, że to wyciągniesz
Tyle, że pytanie dotyczyło nie seryjnych kół. Zanim zapytałam zajrzałam na stronę i do instrukcji
Zresztą czegokolwiek ja nie napiszę to ty się przyczepisz. Jakby mi się chciał poszukałabym tego posta gdzie ktoś pisał, że na Ciebie trzeba brać poprawkę i nie komentować twoich postów bo jesteś specyficznym osobnikiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum