Wysłany: Sob Paź 18, 2008 13:01 [214i 98r.] czy będzie pasował przewód hamulcowy?
Witam,
muszę wymienić przewód hamulcowy z tyłu. Mam hamulce tarczowe. Z tego co się orientuje, to tamten przewód ma 65cm długości. Problem polega na tym, że nigdzie nie mogę go dostać. W FOTA znaleźli mi w miarę pasujący przewód od rovera 45 do przedniego zacisku. Jako, że kosztuje on prawie 100zł to nie zaryzykowałem, żeby go kupić
Proszę kogoś obeznanego w tym temacie o wypowiedzenie się, czy będzie pasował ten przewód?
Jak wiecie gdzie mogę kupić przewód do mojego Roverka to proszę dajcie znać.
ps. sprawdzałem: tomateam, intercars, fota, około 10 zwykłych motoryzacyjnych.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 18, 2008 13:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Proszę kogoś obeznanego w tym temacie o wypowiedzenie się, czy będzie pasował ten przewód?
na podstawie danych z katalogu InterCars mogę Ci napisać, że różnią się te przewody jedynie długością - około 4cm, natomiast średnica przewodu, końcówka z jednej strony, rozmiar i rodzaj gwintu z drugiej są identyczne ...
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum