Wysłany: Pon Gru 08, 2008 17:55 [R600] Pilot od Rovera 600 95r. spasuje do Accorda 96r?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam ma małe pytanko,czy pilot i odbiornik centralnego od Rovera 600 95r bedzie pasował do Accorda 96r.Oba samochody to diesle.Kupiłem Accorda ale niestety bez pilota. W zdjęciu w aukcji mozna zobaczyc zdjęcie jaki Ja mam kluczyk w Accordzie,i jaki pilot mam możliwość kupić od Rovera,taki sam jak na zdjęciu (z tej aukcji nic nie chce kupić,to tylko zdjęcie podglądowe)ZDJĘCIE
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 27, 2011 14:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 17:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jezeli masz gruby kluczyk a plastikowa centralke w bagazniku Valeo to mozesz kupic od Rovera a czy dzialac bedzie trudno powiedziec... Na oko sa takie same
Witam jestem posiadaczem HONDY ACCORD 1997r. i przerabiałem ten temat piloty są podobne na podczerwień firmy VALEO ale nikłe nadzieje na zaprogramowanie próbowałem ,byłem też w servisie HONDY oni też nie dali rady,na forum doczytałem się że w okolicach kielc to robią ale koszt jest w granicach 150-200zł. Ja osobiście kupiłem sterownik za 40zł z dwoma pilotami radiowymi (dużo większy zasięg i nie trzeba kierować na odbiornik koło lusterka w kabinie) zamontowałem z tyłu w bagażniku jak jesteś zainteresowany napisze Ci jak podłączyć januszek63@o2.pl
NEOSSS-- No nie wiem? patrzyłem na zdjęcie pilota i ja miałem taki sam ,ponadto szwagier ma rovera620 z takim samym pilotem i jest też na podczerwień przełożyliśmy jego centralkę która jest zamontowana w bagażniku z prawej strony i u mnie z jego pilotem wszystko działało nic więcej nie przekładaliśmy a u mnie też jest immo
januszek63, po pierwsze wczesniej napisales co innego a po drugie napisz to jeszcze raz ze znakami interpunkcji typu , . itd.
A Accordeonach był chyba pilot jedno przyciskowy jak w Roverkach do 96r, i pilotem tym rozłącza sie immo wiec jezeli przelozyliscie sam pilot i centralke z bagaznika to jak moglo wspolpracowac to z immo?
Co do pilota dwu przyciskowego, mozna przelozyc sam pilot i centralke i bedzie latac... Lecz z tego co sobie dobrze przypomnialem takich pilotow nie bylo w Accordach
Może mnie nie zrozumiałeś,mam HONDE ACCORD 1997r. z centralką VALEO i pilotem jedno przyciskowym, na podczerwień (w kluczyku immobilajzer) ,przełożyliśmy centralkę taką samą z ROVERA 620 i z pilotem od tej centralki działało .Silnik zapalił a pilot zamykał i odmykał centralny.wcześniej trochę zamotałem cytuję :
---Witam jestem posiadaczem HONDY ACCORD 1997r. i przerabiałem ten temat piloty są podobne na podczerwień firmy VALEO ----- koniec cytatu .Miałem na myśli że są podobne w ROVERZE i HONDZIE nawet nie podobne lecz takie same.
Witam.Dokupiłem już identyczną centralke,wraz z pilotem i odbiornikiem po zamontowaniu wszystkiegoa nadal central nie działa z pilota.Czy trzeba go jeszcze jakoś kodowac?? Czy grzebanie z ta centralka moze miec jakis wpływ na imobilaser?? Ze np nie bede mógł odpalic auta.Mam pilot jedno przyciskowy,na podczerwien.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum