Wysłany: Wto Sie 25, 2009 14:11 [R414] Rdza przy zawiasach klapy tylnego bagaznika.
Czesc, mam problem jak w temacie, dorzucam jeszcze zdjecie. Co byscie z tym zrobili, myslalem zeby to silikonem wypelnic albo czyms podobnym. Wogole to mi to nie przeszkadza, problem w tym ze cieknie mi woda do bagaznika i najprawdopodobniej wlasnie przez ta dziure.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 14:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
WIertara i koło druciane czyścisz to miejsce do surowej blachy. Rozpuszczalnikiem odtłuszczasz. Skoro jest dziura to bierzesz żywice i włókno szklane i zaklejesz. (Przy okazji wzmocnisz to miejsce bo w tej chwili jest mocno osłabione!!! Skonczy sie tak ze ci sie klapa zapadnie!!!)
Potem szpachlówka i szlifek tego miejsca na allegro kupic spray z lakierem dobranym po kodzie i siknąć po całej długości i mucha nie siada!!!
Tak radze ja
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum