Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 18:49 [ROVER 25 2.0 iDT 2003] dymi na wysokich obrotach co jest??
KLUBOWICZE własnie zostałem posiadaczem rovera 25 2003 2.0 tdi i zaoważyłem że gdy docisne gazu do podłogi moje autko zaczyna dymic tylko nie wiem czy na czarno czy niebiesko co to moze byc (auto ma przebieg 120000 i było zakupione we włoszech od pierwszego własciciela ma orginalny przebieg był serwi.do 85000 :~)
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Wrz 28, 2009 19:00, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 18:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ale przy odpaleniu nie dymi przy normalnej jezdzie tez nie jak mu sie przyłozy tak 3-4tys to wtedy zaczyna dymic a naj lepiej to widac na 5biegu i przy 3,5 tys obr ale dzis sprawdzałem kopci na czarno...mam jeszcze jedno pytanko kolega ma honde civic 1.7 cdti 101km i wydaje mi sie ze jemu lepiej jezdzi ten samochód niz mój a jest wiekszy i ciezszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum