Wysłany: Pią Mar 19, 2010 09:33 [Rover 45] prośba o ocenę
Witam wszystkich.
To mój pierwszy post, ale forum śledzę od jakiegoś już czasu, a związane to jest oczywiście z planowanym zakupem Rovera. Co prawda początkowo miała to być 75tka, ale ograniczone fundusze nie pozwalają na nią:sad: wiec wybór padł na 45kę z lat 2002 - 2003.
Pod uwagę biorę jeszcze auto innej marki, ale po prawdzie Roverek bardziej mi się podoba.
Co możecie powiedzieć o tym egzemplarzu:
http://super-cars.otomoto...r-C9937247.html
Najbardziej podoba mi się właśnie sedan, do tego benzyna 1,6 lub 1,8 z myślą o LPG.
Do Gniezna mam ponad 300 km więc dobrze by było coś wiedzieć o autku przed podróżą
Będę wdzięczny za pomoc .
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 09:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Autko:
- klimatronik (bardzo rzadko spotykany w R45 przed liftem)
- fajne alufelgi
- nieoryginalna antena dachowa
- jest rocznik modelowy 2004, tj. są już m.in. nowe (mniejsze) fotele
- jakaś badziewna drewnopodobna nakładka na podłokietniku jest...
- z tyłu na klapie poniżej oznaczenia "45" brakuje znaczka z angielską flagą
- czujniki parkowania
Myślę, że warto obejrzeć.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 305 Skąd: Kutno
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 09:49
Cena wysoka , jak by był po dzwonie było by ze 3tys mniej. Moim zdanie jeśli szukasz sedana warty obejżenia , może klóryś z klubowiczów go poogląda "na żywo".Proś .Mi ostatnio w Gnieźnie jednego 5d oglądał -DENZ- (jeszcze raz wiel.dzięki!) i zaoszczędził mi 2x180km,samochód okazał się kombinacją plaka ,wosku i dobrego bajeru.
Dzięki za pierwsze opinie
Co do ceny, to może właśnie ona jest gwarantem, że autko nie jest po przejściach. A co do klimatronika, to ten Rover jest chyba pierwszym jakiego widzę z tym cudnym urządzeniem Antenka mogła się połamać, stąd inna, flaga spod znaczka pewnie spodobała się jakiemuś nastoletniemu amatorowi cudzej własności a ten podłokietnik to faktycznie pachnie mi jakimś tandetnym usprawnieniem poprzedniego właściciela.
Mam na uwadze jeszcze jednego R45:
http://super-cars.otomoto...-C11854914.html
Tu cena jest niższa (ostatnio spadła nawet o 600 zł, było 13.500), ale to rok 2002. Ten z Gniezna jest w sumie młodszy i chyba będę musiał się uśmiechnąć do jakiegoś klubowicza z prośbą o ocenę organoleptyczną .
Ostatnio zmieniony przez gregor13 Pią Mar 19, 2010 10:31, w całości zmieniany 1 raz
Uwaga! Dodaj proszę zrzut ekranowy ogłoszenia zgodnie z zasadami kącika.
Brak zrzutu ekranowego kwalifikuje temat do usunięcia.
Jeśli nie wiesz, jak wykonać zrzut ekranowy, zapoznaj się z tym tematem
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Hej
Wczoraj stałem się posiadaczem Rovera 45 (z pierwszego postu powyżej)
Jak cyknę parę fotek, to wstawię w ramach chwalenia się
Autko cudo, jazda - marzenie. Tylko jakby ktoś mógł mi wytłumaczyć łopatologicznie działanie climatronika, byłoby super
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum