Czy widzicie w nim coś niepokojącego? W ogłoszeniu jest napisane, że nie działa klimatyzacja. Ile może kosztować naprawa jakiejś poważnej usterki (jeśli jest poważna). Jeszcze nie dzwoniłem do sprzedawcy.
Z góry dziękuję za pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 15, 2013 18:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli dobrze widzę to lusterko kierowcy z polifta (większe) drugie chyba też, poducha w kierownicy w innym odcieniu Choć nie pisze że bezwypadkowy.
A i przycisk pod panelem od klimy wygląda na tempomat, a sterowania na kierownicy brak
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Pon Lip 15, 2013 21:09
1. Bieda - brak śruby przy harmonijce, przebieg mało realny
2. Chyba ktoś nim świnie woził
3. Podsufitka wisi - masakra, stan jakbyś kupował tarpana
4. Do obejżenia
I ja tylko Ci jedno powiem .... do 10 tyś to nic dobrego nie znajdziesz, a jeśli kupisz nie płacz później że masz kupę roboty przy nim
nie działająca klima? skąd ja to znam mam szczęście że niedaleko jest dr Marian który skutecznie uleczył mojego R75. Nie obyło się bez wymiany sprężarki klimatyzacji, wentylatora chłodnicy, czujniczka na rurkach i paska napędowego przy sprężarce ceny? popatrz na allegro...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum