Wysłany: Wto Mar 30, 2010 21:46 Prezent na osiemnastke ?
Hej,
Słuchajcie moi drodzy.
Zostałem zaproszony na 18 urodziny do siostry swojego bliskiego kumpla. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co się kupuje na prezent teraz .
Ja jestem już trochę podstarzały ( 28 lat ) i nie kumam trochę co teraz wypada kupić na osiemnastkę.
Proszę was o pomoc.
Dodam , że jest to dziewczyna . Modna , ładna , inteligentna , lubiąca fajnie wyglądać , znająca się na wszystkim i bardzo ogarnięta
Imprezę robi w sali bankietowej , więc będzie to bibka z prawdziwego zdarzenia , więc i prezent dobrze jakby był fajny.
Please , podrzucajcie pomysły
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 21:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jak bym byl dziewczyna to tech chialbym dostac fajny prezent za 200zl od 28 latka
Ja co prawda tez nie najmlodszy - 23 - ale juz blizej niz Ty Armandoo...hmmm skoro malolatka staje sie pelnoletnia do tego mowisz, ze madra ogarnieta to moze Kamasutra. Ale taka prawdziwa indyjska...z pewnoscia bedzie czytala z zaciekawieniem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Laska jest z jajem...nie jakaś tam sztywniara lamus
faced powiem Ci , że to nawet spoko pomysł...mógłby się wydawać banalny ale tak naprawdę jest bardzo fajny... Na pewno się zaczyta jak nic.
Biorę go pod uwagę jak najbardziej
Właśnie, mój małżonek sugeruje, że powinno być coś symbolicznego, związanego z wejściem w dorosłą kobiecość.
Kamasutra jak najbardziej - bardzo fajny pomysł.
a chetnie chetnie, dam znac bo chetnie dwoch , przepraszam za slownictwo, czarnuchow bym popstrykal z jednej stajni wiosna idzie letnie kolko zaloze i do dziala niebawem sesja mojego z bialymi laczkami to podrzuce wgladowki
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jeżeli dziewczyna jest wierząca, polecam na prezent ikonę, za 200 pln kupisz już coś pięknego i zapewniam, że oryginalnego- nikt Cię na 100% nie powieli, a żeby było z jajem, ikona Matki Boskiej Karmiącej będzie idealna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum