Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 13:42
tapicera jest ok (ROCZNIKOWO), miałem takich wersji kilka , fajna jest taka puchowa , kierownice ma obszytą , i ogólnie goły i wesoły ten wypaS
[ Dodano: Wto Maj 18, 2010 14:42 ]
trzeba jeszcze przebieg oblukać , bo coś mały no i nie jest cdti w tym roczniku nie było co najwyżej podciągnięta przez dilera do 135ps, ale to też do sprawdzenia.
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
ASR niestety nie da sie zweryfikować bo gałka biegów zasłania
tempomat nie ma na pewno
ESP nie ma i nigdy nie było w R75
Brak lusterka samościemniającego.
Nawigacja to plusik.
Siedzenia sterowane elektrycznie, plusik.
[ Dodano: Nie Maj 23, 2010 15:54 ]
Coś dziwnie tani, w Kościanie jest koleś co sprowadza 75 i zna ceny. No chyba że to ktoś inny, świerzy.
jak by co to mam blisko mógłbym rzucić okiem ewentualnie.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Co do fotochromatycznego lusterka to fakt- szkoda ze go nie ma ale na tym świat się nie kończy
Jak miałbyś po drodze to masz u mnie dużeeego browarka na spocie - chociaż przy M1 nie miałem Cie okazji ani razu zastać
Co do środkowego przycisku od ASR to chyba widać go bodajże na 7 zdjęciu- przez kierownice widać akurat że jakiś przycisk tam siedzi
byłbym wdzieczny jakbyś na nie zerknął możliwie jak najszybciej bo jesli będzie cacy to na zlota jeszcze chciałbym zawitac
[ Dodano: Pią Maj 28, 2010 08:17 ]
auta nie polecam choć wizualnie nie można sie do wielu rzeczy przyczepić to wiem na 100% ze miał przeszczep "kuferka", prawdopodobnie cały malowany, zderzaki kiepsko spasowane, no i chyba coś co mnie od auta najbardziej odepchnęło - prawy próg, w którym można palcem dziury robić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum