Wysłany: Sob Lut 19, 2011 17:35 [POMOC PRZY ZAKUPIE]
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam!!!Mam do was wielka prosbe....Doradzcie mi cos na temat tego auta ROVER 75,poniewaz planuje zakup takiego auta(bardzo mi sie podoba).Silnik jaki mnie interesuje to 1,8-i chcialbym sie dowiedziec cos na temat tego silnika,awaryjnosc,spalania itp.I na co zwrocic szczegolna uwage przy zakupie.Z tego co mi wiadomo to jest uszkodzona poduszka pod silnikiem,ta kolo skrzyni(czy ciezko jest to wymienic i jaki koszt),no i zle pokazuje ilosc paliwa...np.zaleje sie jakies 15-20 litrow paliwa a na wskazniku pokazuje polowe albo i wiecej..mozna cos z tym fantem zrobic???Za wszelkie sugestie i podpowiedzi z gory dziekuje)))))
[ Dodano: Sob Lut 19, 2011 17:35 ]
pieknylolo napisał/a:
Witam!!!Mam do was wielka prosbe....Doradzcie mi cos na temat tego auta ROVER 75,poniewaz planuje zakup takiego auta(bardzo mi sie podoba).Silnik jaki mnie interesuje to 1,8-i chcialbym sie dowiedziec cos na temat tego silnika,awaryjnosc,spalania itp.I na co zwrucic szczegulna uwage przy zakupie.Z tego co mi wiadomo to jest uszkodzona poduszka pod silnikiem,ta kolo skrzyni(czy ciezko jest to wymienic i jaki koszt),no i zle pokazuje ilosc paliwa...np.zaleje sie jakies 15-20 litrow paliwa a na wskazniku pokazuje polowe albo i wiecej..mozna cos z tym fantem zrobic???Za wszelkie sugestie i podpowiedzi z gory dziekuje)))))
Pomoze mi ktos????
Ostatnio zmieniony przez pieknylolo Sob Lut 19, 2011 23:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 19, 2011 17:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
? "zwrucic szczegulna" no bez przesady oczy bolą jak się to czyta! więc na początek zwróć szczególną uwagę na to co i jak piszesz z szacunku dla tych co to czytają a poza tym nazwy postów mają określoną formę.
_________________ Pozdrawiam
Rover 75 V6 obecnie Avensis
Nie kupuj 1.8 za słaby do tega auta i wyrzuca uszczelkę z pod głowicy.
Zależy czego się oczekuje, do zwyczajnej jazdy w zupełności wystaracza. Rownie dobrze mógłbym napisać że 2.0 też szatan nie jest a vis się sypie, jak już to brać 2.5 l .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum