Jednak nie wiem jak to z nim będzie wyglądało - może już ktoś oglądał ten model i może coś o nim powiedzieć. Na aukcji od zeszłej jesieni - wydaje mi się dość dziwne że tak długo, ale może nie ma popytu zimą albo mało komu się chce na koniec polski jechać...
Tak czy siak szukam kogoś w Małopolskim kto mógłby pojechać ze mną obejrzeć ten samochodzik. Niby mam znajomego mechanika ale znając życie to tylko by zerknął i rozłożył ręce nad tą maszyną.
Do wydania mam ~ 11 tys, bo muszę jeszcze zostawić na rejestrację, OC i płyny/oleje/filtry.
Jakby był w tym zasięgu finansowym inny dość dobry egzemplarz byłoby świetnie. Wygląd środka za bardzo mnie nie interesuje - i tak łącznie z czasem przeznaczę koło 5 tys. na wykładzinę, obicie foteli, boczki, aluminiowe wstawki, obszycie kierownicy, tylne światła chromowane itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum