Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Nie dziala mi klason.Kolega od ktorego odkupilem R byl u elektryka, ktory stwierdzil, ze bezpieczniki sa ok, tylko trzeba zakupic "trabki".Czy jest to mozliwe ? Elektryk byl pod wplywem alkoholu, wiec nic dokladnie nie bylo sprawdzone.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Ostatnio zmieniony przez Pawkaz Pon Lut 13, 2012 17:54, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 17:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak, to jest możliwe. Możesz sprawdzić trąbki podłączając napięcie do nich bezpośrednio z akumulatora. Jak zatrąbią to znaczy że są dobre i gdzie indziej należy szukać przyczyny.
Sprawdziłeś czy bezpiecznik jest na 100% dobry
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jeszcze nie sprawdzalem.Bezpiecznika szukac pod maska, czy w srodku obok fotela kierowcy ?
Znalazlem na forum schemat bezpiecznikow R600, ale tam nie ma go wymienionego
Ile jest tych trabek ?
Mam nadzieje, ze to nie trabki, bo na allegro znalazlem tylko jedna( jest ich wiecej, wczesniej zle szukalem ).Sprawdze jeszcze u TOMIego.Tak mam swiatla stopu.Wogole bym tym sie nie przejmowal jesli chodzi o klakson, ale boje sie ze przegladu nie przejdzie
[ Dodano: Sro Mar 07, 2012 19:50 ]
Odswiezam moj stary temat.Zrobilo sie cieplej, wiec zabieram sie na dniach za naprawe.W ktorym miejscu szukac klaksonu ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum