Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witam. Chciałem sobie dołożyć tempomat do mojego Roverka no i mam pytanie:
Czy sterownik z aukcji http://allegro.pl/rover-7...2316176196.html będzie działał przy dieslu no i czy bd miał instalacje elektryczną do tego. Chodzi mi o przewody do sterownika, włącznika no i do przycisków w kierownicy.
Podziękował
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 19, 2012 22:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Generalnie chodzi o to że zdejmowałem drewienko z przyciskami od grzanych siedzeń i nie widziałem tam więcej kostek niż dwie do przełączników. więc w sumie główne pytanie zadaje względem instalacji. Czytałem troszkę o doposażeniu ale u mnie chyba będzie gra nie warta świeczki.
Wysłany: Sob Maj 26, 2012 09:28
Pawel84 napisał/a:
Może ktoś napisać co jest potrzebne do zamontowania tempomatu do kv6 2.0?
pompa podciśnienia , przewody podciśnienia , siłownik na przepustnicy, w manualu czujnik na pedale sprzęgła , przełącznik na kierownicy, włącznik na panelu , ECU tempomatu i interfejs ECU.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum