Wysłany: Nie Sie 05, 2012 20:12
Jeżeli masz silnik 1.9 to jest to silnik peugeot citroen.W temacie masz linka gazu. Jezeli poszukujesz linki to raczej nie znajdziesz.Mieszkam w UK i nie udało mi się kupić.Wsadzilem w oryginalny pancerz linkę z rowerowego hamulca.Od pompy zaczep pasował a od pedału zaczepiłem zaciskiem elektrycznym.Działa już ponad rok.
W Roverach 200 MK2 siedziały dwa klekoty koncernu PSA 1.8 z turbo o oznaczeniu XUD7 TE i 1.9 wolnossący XUD9 A. Ten drugi montowany był również w polonezie
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Witam! strzelił mi pasek rozrządu. po odkręceniu pokrywy zaworów to widok był powalający bo połamanego wałka nie widziałem jeszcze chciałbym zapytać czy nie orientuje się ktoś czy silnik o oznaczeniu d9b 1.9d z citroena berlingo może pasować do rovera 218sd z resztkami silnika d9b 1.9d? ewentualnie czy ma ktoś taki silnik nie potrzebny? albo wie ktoś czym można go zastąpić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum