Mi weszło mniej oleju. dwa miesiące temu byłem z klimatyzacją w serwisie Renault gdyż tam mają osprzęt do Rovera. Oleju odzyskanego nie było prawie nic to samo czynnika chłodzącego.
Po napełnieniu;
czynnik chłodzący; 640g
Olej ; 50 ml.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 67 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Sie 08, 2012 11:02
Tak, jak jest napisane na załączonych obrazkach jest to total amount, czyli całkowita ilość w układzie. A ile wlejesz to zależy o różnych czynników. Najlepszym rozwiązaniem jest napełnianie kilmy u kogoś, kto się tym zajmuje;-)
dzisiaj będe napełniał wiec napisze ile weszło dziekuje za pomoc wszystkim
[ Dodano: Czw Sie 09, 2012 11:04 ]
Witam dzisiaj miałem nabijana klime i weszlo 550g czynika i teraz moje pytanie do was klima tylko dziala przez moment jak włanczalem przycisk ac i po chwili przestawała chłodzic czemu tak sie dzieje Może byc to przyczyna przez osuszacz i czujnik w osuszaczu??
[ Dodano: Czw Sie 09, 2012 12:23 ]
i jakie cisnienie powina dawac spreżarka klimy na wolnych obrotach bo jak podłoże palec pod rurke to spabo daje cisnienie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum