Wysłany: Sob Cze 19, 2010 18:15 [R200 1.6gsi 16v 94r] Problem z kostka przy odpaleniu??
Witam Mam problem z pewna kostka ktora trzeba przycisnac zeby odpalila(pojawia sie klikniecie jak sie zalaczy)
Powiedzcie jak sie ona nazywa i gdzie ja moge kupic .Załaczam zdjecia tej kostki
To moje pierwsze autko wiec jestem laikiem w tych sprawach.
Dodam ze znajduje sie ona z lewej strony od pasazera pod radiem
[ Dodano: Sob Cze 19, 2010 19:15 ]
Nikt sie nie spotkal z takim problemem
Dodam ze kiedy przekrece kluczyk i scisne ta kostke pojawia sie "CYK" i auto zapala
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 18:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzieki tylko jeszcze jak byś mógł napisać jaki to przekaźnik bo szukam w necie i nie moge takiego znaleść,albo jak byś mogł podrzucić jakiś link do tego przekaźnika z góry dzieki
Hej, w nawiązaniu do przekaźnika pompy paliwa, nie słychać go kiedy check gaśnie u mnie w coupe i nigdy go słychać nie było a mimo to odpalał normalnie, jednakże wczoraj auto zgasło mi na gazie i już więcej nie chciało odpalić, wymieniłem świece na nowe bosch'a i używane kable WN, ale w dobrej kondycji i auto raz na jakiś czas zapali, jednak po chwili gaśnie, czy to może być przekaźnik pompy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum