Typ: Si Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam mam problem z samochodem. Wydaje mi się ze to pompa wtryskowa
otóz gdy przekręcam kluczyk na zaplon strasznie trzeszczy t pompa o ile się nie myle 3x gwiazdka i jedna sruba ktora ciezko odkrecic. Dla jasnosci nic sie nie bawilem.
No i zapalam samochod podziala z 5 sekund i nagle gaśnie.
Wydaje mi się, że problem leży własnie po stronie tej pompy. Czy mam racje?
[ Dodano: Sob Paź 19, 2013 00:01 ] pencammm,
Ważne jeszcze że w.w problem zaczął mi się dziać, gdy w nocy wjechałem w dziure. Może jest tu coś takiego, że gdy ma się wypadek to odcina paliwo??
Jutro zregeneruje te złączki co są pod pompą.
Jakieś jeszcze sugestie czy pomysły co może być nie tak?
Filtr paliwa sprawdzony
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 18, 2013 23:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No własnie problem w tym ze ciagle 12 mi blyska.. a 12 oznacza start diagnostyki
I z tego co przeczytałem przed chwilą jak błyską ciagle 12 to nie wykrywa błędów...
[ Dodano: Sob Paź 19, 2013 12:40 ]
Dzilal samohcód normalnie prawię godzine dopoki nie wjechalem w dziure i sie wylaczyl. Teraz nawet nie ma tak ze sie na chwile wlacza.. Coś z elektryką podejrzewam tylko własnie co..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum