Wysłany: Pon Lis 05, 2007 19:27 [R620] Dziwne obcieranie przy skręcie w lewo
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam,
Kilka dni temu zmieniłem koła na zimowe (felgi z oponami) dzień po zmianie pojawił się problem, otóż przy skręcaniu w lewo słychać tak jak by obcieranie, uważam iz to nie jest wina samego koła ponieważ obcieranie jest słyszalne w momencie przyspieszania skręcając w lewo jadąc przy wciśniętym sprzęgle bądź też na luzie dzwięk nie pojawia się. Przy jeździe na wprost lub skręcaniu w prawo nie zaobserwowałem nic dziwnego.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 00:21, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 19:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
czyli zwrócić szczególną uwagę na prawy przegub ? to szorowanie słychac właśnie z prawej strony, z tym ze mechanik powiedział że prawej strony sie nie wymienia, nie wiem czy miał racje czy nie, podobno to się nie psuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum