Tena czarno-czerwony to dokładnie jest czerwony z czarnym paskiem i kolega screemer nie zauważył tego paska A reszta jak w moim wcześniejszym poście się potwierdziła Napisałem mu o tych kolorach na GG, stąd się pojawiło:
Nie wiem czy w R75 jest podobnie ale miałem podobny problem ,który wynikał z syfu w paliwie po przeczyszczeniu zaworu wysokiego ciśnienia i pompy paliwowej wszystko minęło.Musze jeszcze tylko wymienić filtr paliwa bo założyli mi jakis badziew i po 10000 zaczął przepuszczać zanieczyszczenia z paliwa.
Witam! Miałem identyczny problem i po podłączeniu pod kompa wykazał błąd czujnika pedału hamulca. Jednak Brt - zaskoczę Cię. Problem zniknął, gdy wymieniłem żarówkę światła stopu/pozycyjnego na dwuwłóknową (wcześniej z jednej strony miałem jednowłóknową - ktoś się pomylił przy wymianie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum