Wysłany: Czw Paź 16, 2008 11:48 [R620] Alarm sam się uruchamia
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
czesc alarm w moim samochodzie sam sie uruchamia po kilku minutach od zamkniecia
co mam robic ?
co sie stało?
dotad było wszystko ok
czy to moze miec cos wspolnego z swiatłem w samochodzie?
bo przestało sie gasic, i musiałam wyłaczyc
prosze o porady
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 25, 2011 23:22, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 11:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
czy to moze miec cos wspolnego z swiatłem w samochodzie?
bo przestało sie gasic, i musiałam wyłaczyc
nawet na sto procent ma coś wspolnego
przy drzwiach masz takie przyciski, które są wciskane drzwiami przy zamykaniu. to one gaszą światełko i jednocześnie informują alarm o tym,że drzwi są zamknięte. Najprawdopodobniej któryś z nich nie działa tak jak powinien, da sie je rozebrać i wyczyścić
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
czy te przyciski to te same od kontrolki otwrtych drzwi?
bo u mnie nie swieci
ale sprawdze to
raz jak miałam taki problem to wyczysciłam je i kontrolka przestała swiecic ze niby drzwi sa otwarte
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum