hmmm myślałem ze to 3L V6
jakie wrażenie z jazdy w porównaniu z Tomcatem?
3.0 V6 są strasznie drogie (ale należy im się, to piękne silniki). Wolałbym, ale co z tego
Na pocieszenie też mam sześć pięknych chromowanych kolanek pod maską
Porównanie z Tomcatem? Słabe
Toto ma w serii 7.4 do "setki", a jeszcze nie było takiej Alfy, która jechałaby w rzeczywistości tak, jak na papierze We wszystkich testach gazetowych wychodzi 0.6-1.0 sekundy więcej :-(
No to wiesz mniej więcej wszystko Ale i tak jest milutko
W najbliższym czasie porobię testy z RaceChrono i zobaczymy, ile wyjdzie.
Spodziewam się ok. 8.2 s.
Brt napisał/a:
Noooo Gratki Docent ..... standardowo ... ja chcę przejażżkęęęę ... przy okazji
Dzięki!
Jasna sprawa, Brt Masz jak w banku!
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Porównanie z Tomcatem? Słabe
Toto ma w serii 7.4 do "setki", a jeszcze nie było takiej Alfy, która jechałaby w rzeczywistości tak, jak na papierze We wszystkich testach gazetowych wychodzi 0.6-1.0 sekundy więcej :-(
No to wiesz mniej więcej wszystko Ale i tak jest milutko
no to trochę mnie rozczarowałeś... mam nadzieje ze Alfa rekompensuje to komfortem jazdy
co nie zmienia faktu ze będziemy musieli sie umówić na jazdę próbną zobaczysz nowy pazur Tomcata.
no to trochę mnie rozczarowałeś... mam nadzieje ze Alfa rekompensuje to komfortem jazdy
co nie zmienia faktu ze będziemy musieli sie umówić na jazdę próbną zobaczysz nowy pazur Tomcata.
Komfortem? Raczej nie Ale fajnym prowadzeniem - tak
A jazda próbna? To zawsze z przyjemnością Jak doprowadzę ją do przyzwoitości
emes napisał/a:
Gratulacje
Dzienks, Emes
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum