dołączam się do pytania o turbinę, mam silniczek diesla CDT Moja turbina jest strasznie głośna, znaczy się gwiżdże przy dawaniu gazu. Czy to jest oznaka padania turbiny? Pytam się bo wybieram się w dłuższą trasę i nie chcę, żeby po drodze spotkała mnie nie miła sytuacja. Dodam tylko że ta turbina tak głośno gwiżdże głośniej niż w innych autach idkąd mam ten samochód czyli od listopada 2008
w intercoolerze miałem małą dziurkę ale zalepiłem ją klejem i dalej jest gwizd, z poziomu kanału lub podnośnika da się posprawdzać wszystkie przewody bez rozbierania auta?
No...turbina wymieniona na nowiutką nominalną. Jest cool
Ale pytanie, czy dostanę gdzieś schemat, lub obrazowy opis podłączenia wszystkich wężyków podciśnieniowych do turbiny ? Pan, który mi wymieniał, się lekko zawahał podpinając je i tak sobie myślę, czy wszystko jest na 100% ok ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum