witam jutro kupuje mojego pierwszego rowerka 75 2,0 131km 2003r ful wyposażenie i podobno 120tyś. przebiegu auto przywiezione w włoch prezentuje się ślicznie jeździ też fajnie niby wszystko ok. zawsze smykałem czymś z japoni co sądzicie o tym modelu.
witam!
nie chce niepotrzebnie zasmiecac forum kolejnym tematem, wiec podlacze sie pod ten. pytanie brzmi - co sadzicie o Roverze 200 z silnikiem 1.8 147 KM VVC?
a dokladnie, jak przedstawia sie kwestia spalania oraz ogolnej charakterystyki tego silnika? czy problem uszczelki pod glowica pojawia sie w nim rzadziej, czy tez pojemnosc i moc silnika nie maja tutaj zadnego znaczenia?
i dalej, coz kryje sie pod enigmatycznym skrotem VVC (zmienna faza rozrzadu). czy jest to kolejny wynalazek, ktory lubi sprawiac klopoty, czy tez jest to cos, co wywoluje usmiech zadowolenia u kierowcy? no i pytanie ostatnie - czy to prawda, ze ten model ma delikatnie obnizone zawieszenie, co moze miec wplyw na komfort poruszania sie autem po nienajlepszych drogach? byc moze pytania oczywiste, ale nie jestem posiadaczem Roverka i nie znam sie specjalnie na mechanice a Roverka bardzo chce miec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum