Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Użytkując Rovera już dłuższy czas nie wiedziałem że można przestawić zegarek na 12 lub 24 godzinki
aby to zrobić włączamy zapłon i wciskamy obydwa przyciski od zegarka w tym samym czasie aż zegarek nam mignie i zamiast godziny np.8 możemy ustawić 20
taka ciekawostka jeśli to zły dział to sorki bo nie wiedziałem gdzie to wrzucić
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lut 21, 2011 23:09, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 14, 2010 20:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja tez jezdzilem pol roku i niewiedzialem o tej funkcji
Fajnie tak czasami odkryc cos ciekawego w aucie do ktorego juz sie czlowiek przyzwyczail
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ja już sobie przestawiłem na 24h,ale przyznam musiałem zrobić kilka podejść bo za kolejnymi pierwszymi i następnymi razami polegałem,w końcu zaskoczyło i szczerze pisząc brakowało tego a teraz jest jak trzeba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum