Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 16:59 [R75] Opony zimowe Uniroyal MS Plus 66
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witajcie Roverzyści. Czy ktoś miał styczność z tymi oponkami? Planuję zakup zimówek w rozmiarze 195/65/15 i ona ma dosyć wysokie oceny i koszt zakupu jest dość niski, ale jeszcze chciałbym zasięgnąć Waszej porady. No chyba, że znacie jakieś lepsze opony w rozsądnej cenie? Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lis 23, 2010 13:49, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 16:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na pewno nie jest najtańsza ale robi robotę...super na śniegu i bryi śniegowej, bardzo cicha na asfalcie, w stosunku cena jakość szczerze polecam, Continental to jedna z najlepszych marek...jeśli nie jeździsz dużo wybierz coś tańszego ale ta opona to pewność prowadzenia na śliskim...następne też kupie continentala
Widzę, że każdy z Was na innych oponach śmiga:) Co do ilości pokonywanych km to ja jeżdżę sporo (ok 40kkm rocznie), więc chcę mieć coś na czym pożeżdżę. Główne kryterium jakie stawiam to jazda po śniegu/błocie, bo mam automata i w przypadku zakopania się nie wchodzi w grę rozbujanie auta-musi sobie sam poradzić;) W sumie to zastanawiałem się jeszcze nad Continental TS830 i Goodyear UG7+. Dzięki za odpowiedzi; do zimy jeszcze chwila, więc spróbuję się rozejrzeć. Jeśli ktoś ma ponadto ciekawe propozycje to piszcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum