Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Szukam nowej chłodnicy do klimatyzacji. Macie może namiary na jakieś sklepy w których coś takiego dostane? Jeśli nie to możecie mi powiedzieć czy chłodnica klimatyzacji z Hondy Accord będzie pasowała?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lut 24, 2011 23:52, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 08:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Np. w Fota mają http://katalog.fota.pl/Ka...px?GenArtNr=448
ale 750zł to kapke drogawo ,na te z allegro uważąj bo często sprzedają do diesla a jest od benzyny i nie bedzie pasować ,musisz zwrócić uwagę na mocowanie rurek klimy ja u siębie dorobiłem dałem stara na wzór i zrobili mi nowa koszt ok300zł
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
750 to zdecydowanie za drogo:/ kupiłem wcześnie używke, która niby była sprawna, rzynajmniej tak twierdził sprzedawca a okazała się sitem. A nie wiesz czy z Accorda będzie działała?Bo zamienniki można kupić za 200-250pln wiec cena calkiem ok.
Dzięki:) mam jeszcze jedno pytanie. Czy jest możliwe, że są jakieś dwa rodzaje tych chłodnic? Bo mechanik u którego mam auto mówi, że jest inny wymiar starej chłodnicy od tej co podesłałeś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum